Fushta e parë promocionale e Markatës së e Shijes gjatë festës së Birrës 2017

20286893_1890337304558726_49013537788195697_o
Në Pogradec organizohet Workshopi “Drejt një Axhende të Re Rurale”
26/07/2017
dsc_0034
MARKATA E SHIJES: Krijimi i grupeve të interesit
28/09/2017
Show all

Fushta e parë promocionale e Markatës së e Shijes gjatë festës së Birrës 2017

Në kuadër të projektit “Korça Food Hub: “Sustainable Rural Development through Regional Branding”, financuar nga IADSA dhe zbatuar nga Bashkia Korce në bashkëpunim me Institutin Adriapol dhe Agjencia për Zhvillim Rajonal 3.