News

16/05/2017

Inaugurimi i projektit: MARKATA E KORÇËS.

Më datë 13 Maj 2017, në orën 12:00, në ambientet e Ish Uzinës Mekanike Bujqësore në Korcë u zhvillua ceremonia e inaugurimit të projektit më të […]
16/05/2017
dsc_0079

Rëndësia e markimit rajonal të produkteve lokale

Aktiviteti përurues i projektit të Markatës së Korçës u çel me prezantimin e Z. Litian Broka, Drejtor i Agjencisë për Zhvillimin Rajonal nr. 3. Pasi falenderoi […]
04/01/2017

Krijimi i rrjetëzimit të parë të AZHR3 në kuadër të programeve ndërkufitare IPA

Në datën 07.10.2016, në Bitola, Maqedoni u realizua nënshkrimi i një Memorandumi Bashkëpunimi midis AZHR 3, Bashkisë së Bitolës, Resen dhe Novaca në Maqedoni, me qëllim bashkëpunimin afatgjatë […]
04/01/2017

Takim konsultativ me eksperte të GIZ për programin e ri në kuadër të ridizenjimit të programeve të mëparshme proINVEST/ProSME/VET

Në kuadër të ridizenjimit të programeve të mëparshme proINVEST/ProSME/VET, qëllimi i vizitës së Ekspertëve të GiZ ishte të konsultohej me AZHR 3 për nevojat zhvillimore të Rajonit 3 […]
04/01/2017
img_3466

Takime konsultative në 18 Bashkitë e Rajonit 3- nisma për shpërndarje informacioni dhe promovim të AZHR 3

AZHR 3 ka realizuar në periudhën maj-qershor 2016 takime consultative në 18 bashkitë e Rajonir 3 me qëllin lidhjen e urave bashkëpunues me bashkitë si partnerë kryesore për zhvillimin […]