Blog

12/06/2018
BRAND BOOK KORCA
14/05/2018
cover-call2-1150x833

“Vleresues për Grantet” për Skemën Pilote Rajonale të Granteve

Programi për Zhvillimin Rajonal në Shqipëri (PZhRSH) III është një përpjekje e përbashkët dhe e vazhdueshme për të mbështetur reformën për zhvillimin rajonal në Shqipëri, bashkë-financuar […]
14/05/2018
30572351_2074594852825246_8026217767873019904_o

Korrektim për Thirrjen për Aplikime

Është publikuar një korrektim për Thirrjen për Aplikime lançuar më datë 11 Prill 2018. Ju lutemi klikoni ketu për të aksesuar korrektimin.
12/04/2018
30572351_2074594852825246_8026217767873019904_o

Lançohet Skema Pilote Rajonale e Granteve të PZhRSh-së

61 Bashki të Shqipërisë kanë mundësinë të aplikojnë për fonde, në mbështetje të projekteve infrastrukturore të shkallës së vogël si dhe të përmirësojnë kapacitetet rajonale dhe […]
29/12/2017
25531812_1947915742134215_544843615370639458_o

AZHR 3 zgjeron rrjetin e bashkëpuntorëve

AZHR 3 zgjeron rrjetin e bashkëpuntorëve me aktorë të rëndësishëm të zhvillimit në Rajonin e Pulias, Itali. INOVACIONI, SIPËRMARRJA dhe bashkëpunimi në fushën e AGROBIZNESIT dhe […]