AZHR 3 zgjeron rrjetin e bashkëpuntorëve

dsc_0034
MARKATA E SHIJES: Krijimi i grupeve të interesit
28/09/2017
30572351_2074594852825246_8026217767873019904_o
Lançohet Skema Pilote Rajonale e Granteve të PZhRSh-së
12/04/2018
Show all

AZHR 3 zgjeron rrjetin e bashkëpuntorëve

25531812_1947915742134215_544843615370639458_o

AZHR 3 zgjeron rrjetin e bashkëpuntorëve me aktorë të rëndësishëm të zhvillimit në Rajonin e Pulias, Itali. INOVACIONI, SIPËRMARRJA dhe bashkëpunimi në fushën e AGROBIZNESIT dhe AGROTURIZMIT ishin fokusi i takimeve të realizuara në Bari, Itali midis përfaqësuesëve të AZHR 3 dhe përfaqësuesëve të:
CIHEAM: International Centre for Advanced Mediterranean Agronomic Studies – IAMB: Instituto Agronomico Mediterraneo di Bari;
COOPERAZIONE ITALIANA ALLO SVILUPPO, Bari, Itali – Ministria e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar, Itali;
CONFINDUSTRIA (Bari e Barletta, Andria, Trani), Dhoma e Tregëtisë në Bari, Itali;
TECHNOPOLIS – Parco Scientifico e Technologico, qendër kërkimore për inovacionin;
APUGLIA REGION – Departamenti i Bujqsisë, Zhvillimit Rural dhe Mjedisor, si dhe
“BA LAB”, Laboratori i Krijimit të Sipërmarrjeve nga të Rinjtë, inkubator pranë Universitetit të Barit “ALDO MORO”.