Flash News:

Bashkëpunim me Agjencinë Austriake për Zhvillim (ADA) për zbatimin e projektit “Ngritja e kapaciteteve të AZHR 3 dhe promovimi i rolit të AZHR 3 për zhvillimin e Rajonit 3 (Korçë, Elbasan, Berat)”
Takime konsultative në 18 Bashkitë e Rajonit 3- nisma për shpërndarje informacioni dhe promovim të AZHR 3
Workshop “Zhvillimi i Turizmit Rural në Rajonin Korçë – Elbasan – Berat”
News
10/04/2017
paniri1

Agjencia për Zhvillim Rajonal 3 merr pjesë në Panairin Ndërkombëtar në Tiranë, 8-9 Prill 2017

Rajoni 3 përfaqësohet në PANAIRIN E PARË TË TURIZMIT MESDHETAR 8-9 PRILL 2017, TIRANË, SHQIPËRI EXPO City me 6 njësi të qeverisjes vendore: Bashkia Korçë, Bashkia Elbasan, […]
07/04/2017
ko2

Në Korçë dhe Elbasan organizohet workshopi “Koncesionet dhe Partneriteti Publik Privat”, 6-7 Prill 2017

Agjencia e Trajtimit të Koncesioneve, në bashkëpunim me Agjencinë për Zhvillim Rajonal 3, mbështetur nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregëtisë dhe Sipërmarrjes organizoi në Elbasan […]
07/04/2017
f2

Starton programi i trajnimit për menaxhimin e mbetjeve urbane 2017

Në kuadër të Marrëveshjes së Bashkëpunimit me DLDP (Programi për Decentralizim dhe Zhvillim Vendor) startoi programi i trajnimit për menaxhimin e mbetjeve urbane 2017 me modulin […]
Priorities
Main Partners
  • ada
  • adriapol
  • regione-puglia
Programme
Multimedia
16/05/2017

Inaugurimi i projektit: MARKATA E KORÇËS.

Më datë 13 Maj 2017, në orën 12:00, në ambientet e Ish Uzinës Mekanike Bujqësore në Korcë u zhvillua ceremonia e inaugurimit të projektit më të […]
21/06/2017
FOR AN INTEGRATED, INNOVATIVE AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT OF THE REGION  
30/09/2016

RDA3 Logo Animation

30/09/2016

RDA3 Presentation